KİLİS / MERKEZ - Kilis Halk Eğitimi Merkezi

Emrah GEZEROĞLU - Kurum Müdürü

Emrah GEZEROĞLU; 1986 yılında Kilis’te doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Kilis’te tamamladıktan sonra; 2006 yılında girmiş olduğu Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden 2010 yılında mezun oldu. Akabinde mezun olduğu yıl Kilis İli Polateli İlçesinin Ömeroğlu köyüne sınıf öğretmeni olarak atanan GEZEROĞLU; 2010-2016 yılları arasında burada Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaptı ve 2016 yılında yapılan sınavla, Kilis merkez 15 Temmuz Şehitleri İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. Burada 5 yıl görev yaptıktan sonra 2021 yılında Hatice ve Mehmet Döğme İlkokuluna aynı unvanda geçiş yaptı. 2023 Yılı İlk Defa Yönetici Atama Takvimi sonunda sınav puanıyla ilk tercihi olan Kilis Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atandı. Kilis 7 Aralık Üniversitesi Eğitim Bilimleri alanında tezli yüksek lisans yapmış olup, uluslararası ve ulusal hakemli dergilerde yayınlanmış iki tane de makalesi bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.